Team-SIV-träff i montern!

Team-SIV-träff i montern!

Lördag 10/9 kl 10.30. Kom och träffa alla goa och glada Team-sivare. Vi startar med mingel i vår monter A:753 för att sedan gå vidare till ME och andra intressanta utställare. Gratis entrè! Registrera dig och skriv ut din fribiljett här

Entreprenad Live är en mässa för småföretag, entreprenörer, maskinförare och tekniker i bygg- och anläggningsbranschen. Mässan går av stapeln på Stora Holm i Göteborg den 8-10 september och ME och Maskinentreprenören är samarbetspartners till mässan. Entreprenad Live är en komplett mässa med utställning, seminarier, provkörningar och demo. Inträdet är gratis och det finns parkering för alla.

Nyttiga kortkurser på mässan
Varför inte förena nytta med nöje när du ändå är på mässan. Passa på att gå en kortkurs till mässpriset 750 kronor per person. ME-skolan erbjuder tre olika kurser under fredag och lördag förmiddag (den 9 och 10 september) mellan 9-12.30.
•    Första hjälpen och HLR – en grundläggande kurs i första hjälpen och hjärt- och lungräddning.
•    Säkra lyft – hur man på ett effektivt och säkert sätt kopplar lyftredskap och minimerar risker för skador på människor och material.
•    Eco-driving lär dig köra sparsamt och ekonomiskt samtidigt som du värnar om miljön.
Läs mer och anmäl dig omgående här

ME:s mässfest för hela branschen fredagen den 9 september. OBS! biljetter kvar!
Liksom förra gången vi sågs på Entreprenad Live i Göteborg arrangerar ME den populära (och då fullbokade) Branschfesten. Vi ses på Sankt Jörgen Park, bara några minuters bilväg från mässan. Där äter vi en tvårätters middag, umgås med andra i branschen och lyssnar på och dansar till Arvingarna. Fördrinken serveras kl 18,30. Välkommen!

Pris för mat och underhållning: 890 kr per person.
Anmäl dig omgående. Anmälan

Bo på Sankt Jörgen Park du också
. Sankt Jörgen Park är ett perfekt boende både för dig som jobbar på eller besöker mässan och för dig som vill njuta i vackra omgivningar. Dessutom är det smart att bo på hotellet eftersom Branschfesten på fredagskvällen hålls här. Göteborg centrum finns inom räckhåll för shopping och hotellet har en fin spa-anläggning för avslappning och lugn och ro.
Du som golfar kan gå till golfbanan från hotellet på bara ett par minuter.

Pris för mat, underhållning och en hotellövernattning: 1 740 kronor.
Anmäl dig omgående. Anmälan
Vill du bo fler nätter? Läs mer här

Golfa med branschen på ME Open. 
Lördagen den 10 september bjuder ME och Schakt i Väst in till företagsgolf på Sankt Jörgen Park Golf. Vi har reserverat golfbanan för start kl 13.00.
Välkomna till en dag full av golf och trevligt folk från branschen!

 

 


Comments are closed.