Fördelar med Team SIV

Fördelar med Team SIV

Använd din tid till annat än pappersarbete. Schakt i Väst tar hand om administrationen och tar därmed över kreditrisken under arbetsgången. Du får löpande utbetalningar veckovis. Sedan starten 1971 har vi skapat en unik position inom branschen med ett brett kontaktnät. Målet har hela tiden varit att knyta till sig de allra främsta inom branschen.

Idag kan vi stolt presentera Team SIV – ett starkt nätverk bestående av stans bästa maskinister, förare och yrkesarbetare i kombination med en väl fungerande förmedling och administration. Tillsammans bildar vi en komplett mix av erfarenhet och nytänkande som utvecklar branschen. Som en del av Team SIV får du möjlighet att jobba med både små och stora projekt. Bland uppdragsgivarna återfinns regionens ledande privata och kommunala bygg-, anläggnings- och industriföretag.

Läs mer


Comments are closed.