Maskinentreprenörerna byter VD

Maskinentreprenörerna byter VD

Hampe Mobärg lämnade vid årsskiftet över rollen som vd för Maskinentreprenörerna till sin vice vd Anders Robertsson.

– Anders har som vice vd varit instrumentell i utvecklingen av ME under de senaste åren. Med denna lösning får vi kontinuitet i arbetet med att vidareutveckla ME in i 2020-talet. Anders har med stort engagemang varit central i utformningen av ME:s nya organisation och ME Inköp. Samtidigt kommer han att få stöd av Hampe i sin nya roll under en tid framöver, säger Magnus Persson ordförande för Maskinentreprenörerna.
– Hampe har varit vd för Maskinentreprenörerna i tolv år och det är dags att lämna över till nästa ”generation”. Han kommer att finnas kvar i verksamheten och stå till styrelsens förfogande under 2020.

Text: Morgan Andersson, Entreprenad.com   Foto: Ryno Quantz


Comments are closed.