Forskningsbygge i Mölndal

Forskningsbygge i Mölndal

7 800 kvadratmeter nya forskningslokaler ska byggas i Mölndal, ett uppdrag värt 185 miljoner kronor.

Nästa sommar ska de nya forskningslokalerna stå klara. Veidekkes dotterbolag BRA Bygg (Billström Riemer Andersson Bygg AB) har fått uppdraget att bygga nya lokaler åt Fujirebio i GoCo Innovation City.

Avtalet, värt 185 miljoner kronor, innebär att BRA Bygg ska bygga 7 800 kvadratmeter nya lokaler för forskning, produktion och utveckling av analysmetoder för cancerdiagnostik. Fastigheten blir den första i kvarteret, söder om Mölndal.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete där vi tillsammans med beställare och brukare optimerat en byggnad för färdigställande redan sommaren 2021, säger Magnus Andersson på BRA Bygg, i ett pressmeddelande.

Text: Ulrika Andersson, Nordiskemedier.se

 

 


Comments are closed.