Ljusutbildning på nätet

Ljusutbildning på nätet

Tyri, som säljer belysning för arbetsmaskiner, har dragit igång en webbaserad ljusskola. Enligt ett pressmeddelande är tanken att sprida kunskap om vad bra arbetsbelysning innebär och hur man kan förbättra både produktiviteten och arbetsmiljön med bra belysning.

Utbildningen har fått namnet Tyri Light Academy. Den finns på Tyris webbplats och ska bestå av artiklar, filmade föredrag med mera.

– Tyri Light Academy är den första plattformen i sitt slag i vår industri. I grund och botten handlar det om att vi ser att kunskapen generellt är låg om vad ljus egentligen är och vad man kan göra med det, ett faktum som gör att det finns risk att man tar felaktiga beslut som dessutom kan kosta mer än det behöver, säger PeO Axelsson, marknadschef TYRI Sweden, i ett pressmeddelande.

Företaget anser sig ha samlat på sig en stor mängd kunskap under över 40 år i branschen, kunskap som de nu vill dela med sig av.

– Vi vill vara den främsta kunskapsgivaren inom området. De som jobbar med tunga fordon är väldigt måna om säkerhet och genom att vi delar expertisen från våra ljusexperter, tror vi att vi kan hjälpa till att förbättra både arbetsmiljö, säkerheten och skapa ökade intäkter som följd, säger PeO Axelsson.

Han konstaterar att det händer väldigt mycket när det gäller arbetsbelysning och att det kommer att hända ännu mer i framtiden.

– Att sprida kunskap om arbetsbelysning tror vi är något som hela branschen kommer att ha nytta av, vare sig du är maskintillverkare, återförsäljare eller slutkund säger PeO Axelsson.

Text: Ulrika Andersson, Nordiskemedier.se


Comments are closed.