Tack för att du visar hänsyn

Tack för att du visar hänsyn

Håll avstånd, tvätta händerna ofta. Vi har öppet som vanligt, men följer råd och riktlinjer. Schakt i Väst följer och bevakar utvecklingen kring Coronaviruset och agerar efter myndigheternas råd och riktlinjer.

Vi bryr oss om våra leverantörer, kunder och personal. Om du är förkyld eller har symptom på luftvägsinfektion som hosta och feber eller har vistats i riskområden under de senaste 14 dagarna, samt har varit i kontakt med någon som smittats av Coronaviruset, vänligen kom ej in på kontoret eller gå till arbetet.

Läs gärna på 1177.se och följ hälsovårdsmyndighetens rekommendationer.

Skicka in följesedlar elektroniskt.
Scanna eller fotografera helst följesedlarna istället för att lämna dessa direkt till oss.

foljesedel@schaktivast.se
Telefon: 031-7799090

Vänliga hälsningar
Personalen på Schakt i Väst


Comments are closed.