Framgångsrikt samarbete

Framgångsrikt samarbete

Resultat, premier och framgångsrikt försäkringssamarbete med Söderberg & partners. 13 entreprenörer har lämnat fullmakt (skötsel eller informationsfullmakt). För dessa inhämtades skaderesultat och lämnades till Protector. Ett norskt försäkringsbolag som bara jobbar tillsammans med försäkringsmäklare.

De har erbjudit en lastbilspremie på 28 918 kr/år. Tunga släp kostar 5485 kr. Lätta lastbilar kostar 7229 kr. Allt med helförsäkring inkl. avbrott, åkeritillägg och transportöransvar.

Genom Schakt I Västs initiativ, har de sparat ca 30 % på försäkringspremierna.

Jämför gärna med vad ni betalar idag.

Tyvärr har det inte varit med tillräckligt många maskinägare för att kunna få fram premier på maskiner. Protector vill gärna ta fram en premie även för maskiner, men då måste vi samla ihop fler skaderesultat. Vill gärna fortsätta och ta fram premier även för maskiner, men då behöver jag hjälp från er med fler skaderesultat genom en informationsfullmakt.

Viktigt:
En informationsfullmakt ger inte försäkringsmäklaren rätt att ta över någon försäkring. Ni har kvar era kontaktpersoner och kontaktvägar som ni använder idag.

Om erbjudandet blir slagkraftigt och ni vill ansluta, kommer ni själva få signera en egen skötselfullmakt.

SIV har valt att samarbeta med Peter Vännman som vi jobbat länge tillsammans med. Peter har arbetat mot transport och entreprenadbranschen med dess försäkringar i 18 år (Trygg Hansa 7 år, Länsförsäkringar 11 år).

Sedan Mars 2019, jobbar han som förmedlare hos Söderberg & Partners, vilket är den störste aktören.

Vid önskan att se över möjligheten till offert, kontakta:

Peter Vännman
peter.vannman@soderbergpartners.se
072-857 98 22

 


Comments are closed.