Jord-Lars levererar – Torr harpad jord som förvaras under tak

Jord-Lars levererar – Torr harpad jord som förvaras under tak

Efterfrågan på bra torr harpad jord är stor. I samarbete med Schakt i Väst har Lars Johansson på gården i Säve startat upp en anläggning som erbjuder harpad jord som förvaras under tak. Torr och redo för leverans.

– Vi levererar jord snabbt och smidigt med lastbil, eller om ni behöver kranbil. Det går även bra att komma och hämta själva. Våra kunder är företag, kommuner, men även privatpersoner, säger Lars Johansson (Jord-Lars), verksamhetsansvarig.

Kapaciteten är stor. Zemmler-trumsikten kör för fullt varje dag och lastbilar kommer och går på Södra Nordslättsvägen i Säve. Uppgrävda jordmassor anländer och förvandlas till torr harpad jord. Genom samarbetet med Schakt i Väst finns dessutom möjlighet att hämta jordmassor på plats hos kund, för vidare behandling. Ur miljöaspekt så är det viktigt att ta tillvara på och återanvända jorden på ett bra sätt.

Upplägget är flexibelt:
– Beställ önskad mängd och hämta/få levererat med lastbil alt. kranbil.
– Beställ storsäck ca 1500 kg. Hämta/få levererat med lastbil alt. kranbil.
– Beställ ett lass (släpkärra), hämtas.

Mer information, offert på större projekt och direkt beställning, ring 031-779 90 90.
Behöver ni bli av med jordmassor för ert projekt? Kontakta Fredrik på 031-779 90 90.

Strategiskt beläget på Hisingen, vid Kongahällavägen, mellan Göteborg och Kungälv.
Adressen är Södra Nordslättsvägen 10, Säve.

Se vägbeskrivning på hemsidan

Välkommen!

 


Comments are closed.