Hitta bästa vandringskängan

Hitta bästa vandringskängan

Fler och fler börjar upptäcka tjusningen med vandring – att få komma ut och röra på sig och samtidigt kunna uppleva naturen från första parkett. Oavsett om du tänker dig en kortare vandring över dagen eller en utmanande fjälltur med tung packning på ryggen i en vecka så är det viktigt att du har rätt utrustning. Det är viktigt både med tanke på bekvämlighet och säkerhet, då man kan hamna långt ifrån räddningen om utrustningen inte håller.

Många tror att det är ryggsäcken, tältet eller kanske sovsäcken det hänger på, men nej – det är inte de som är det viktigaste. Det allra viktigaste i din utrustning är tveklöst vandringskängorna. Det är de som tar dig framåt längs med lederna och det är de som hindrar dig mest om de inte håller måttet. För att underlätta för dig när du ska ut och leta kängor så kommer här en översikt från Outdoorlivet.se om vilken känga som är bäst enligt dem.

Se Outdoorlivet.se bäst-i-test här!


Comments are closed.