Boka in Entreprenad Live den 14-16 oktober

Boka in Entreprenad Live den 14-16 oktober

Kom och träffa alla goa Team SIVare på Sveriges mest kompletta entreprenadmässa 14-16 okt. Vi ses i monter 606 D.

Skriv ut din fribiljett här!

Entreprenad Live 2021 i Göteborg – Säve Depå, en del av Säve Flygplats.
2018 års entreprenadmässa i Göteborg blev en stor succé. Många utställare, fullt med folk och det gjordes många affärer.

Nu återvänder Entreprenad Live den 14 – 16 oktober 2021.
Platsen är densamma som 2018, men området är utvecklat, större och ännu bättre.

Som besökare på Entreprenad Live kommer du att möte över 200 av branschens ledande leverantörer som kommer att visa det allra senast för just dig. På mässan kommer förutom att kunna se en massa produkter även möjlighet att testa allt från grävmaskiner till gräsklippare och vibratorplattor, och mycket mycket mer.

Målet med Entreprenad Live är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Målet når vi genom starka partnerskap, samverkan med branschen och stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål. Ett mässbesök på Entreprenad Live skall inspirera, bygga relationer, generera affärer och vara en positiv upplevelse. När man går hem skall man längta till nästa Entreprenad Live.

Mer info på Entreprenad Live hemsida

Text/bild: Entreprenad Live


Comments are closed.