Välkommen till SIV BBQ Friday 1 juli

Välkommen till SIV BBQ Friday 1 juli

Dags för Schakt i Västs BBQ-party. Kom och träffa alla goa och glada Team-SIVare. På plats har vi BBQ Brothers Sweden – två nyetablerade grillentusiaster som fixar goda hamburgare och ger grilltips. En perfekt avslutning på veckan! Fredag 1 juli kl 12.00-17.00. Vi ses hos Schakt i Väst på Ångpannegatan.

BBQ Brothers Sweden består av Fredrik Möller och Glenn Grimhag, två grillintresserade grabbar med siktet inställt på SM i Hamburgare 2022 i september.

– Ja, nu tar vi grillningen ett steg till och satsar på en bra placering i SM, säger Fredrik Möller.

Det hela började på klassiskt vis med mycket grillning och rökning av främst kött på altanen hemmavid. Under parollen ”Kött e gött!” har de utvecklat och testkört egna ”recept” på riktigt goda burgare med tillbehör. Kom och träffa dem den 1 juli.


Comments are closed.