Team SIV

Ett starkt TEAM som utvecklar branschen

Tillsammans är vi Team SIV – ett starkt team där alla ”Schakt i Västare” ingår.

Schakt i Väst (SIV) är ett väletablerat Göteborgsföretag som är specialister på förmedling av entreprenadmaskiner, transporter och yrkesarbetare. Sedan starten 1971 har vi skapat en unik position inom branschen med ett brett kontaktnät. Målet har hela tiden varit att knyta till sig de allra främsta inom branschen. Idag kan vi stolt presentera Team SIV – ett starkt nätverk bestående av stans bästa maskinister, förare och yrkesarbetare i kombination med en väl fungerande förmedling och administration. Tillsammans bildar vi en komplett mix av erfarenhet och nytänkande som utvecklar branschen. Som en del av Team SIV får du möjlighet att jobba med både små och stora projekt. Bland uppdragsgivarna återfinns regionens ledande privata och kommunala bygg-, anläggnings- och industriföretag.

Fördelar med Team SIV

 • Gör det enkelt för dig – fokusera på pågående jobb. I Team SIV har du förmedlare som oavbrutet jobbar med att få fram nästa arbetsuppgift till dig, när det är dags.
 • Använd din tid till annat än pappersarbete. Schakt i Väst tar hand om administrationen och tar därmed över kreditrisken under arbetsgången. Du får löpande utbetalningar veckovis.
 • Schakt i Väst har många års erfarenhet som förmedlingsföretag inom entreprenad- och anläggningsbranschen i Storgöteborg. I Team SIV kommer du att få möjlighet att jobba med de allra bästa inom branschen.
 • Bli en del i ett aktivt Team och upplev gemenskapen. I vår strävan att ständigt utveckla verksamheten har du möjlighet att delta i utbildningar, tematräffar, events, m.m.
 • Få möjlighet att jobba med de stora projekten, på de stora arbetsplatserna. Bland uppdragsgivarna återfinns regionens ledande privata och kommunala bygg-, anläggnings- och industriföretag i regionen.
 • Ha koll på vad som händer – miljötänk, tekniknyheter, regler & lagar, IT, branschnytt, snackisar, m.m.

Vi har samlat alla ’Schakt i Västare’ under begreppet Team SIV. Ett starkt team bestående av branschens bästa maskinister, förare och yrkesarbetare. Syftet är att skapa en ännu bättre gemenskap genom infoträffar, utbildning, events, nyhetsbrev, m.m.

Martin Steen, VD

 Bli en av oss!

Göteborgsregionen är inne i en väldigt aktiv fas med många stora och omfattande projekt på gång. Vi utvecklar ständigt verksamheten och söker fortlöpande nya duktiga samarbetspartners för att kunna tillgodose kundernas behov.

Tycker du att Team SIV-konceptet känns rätt? Vill du jobba med de allra bästa i branschen?
Skicka in en intresseanmälan, så hör vi av oss.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Schakt i Väst tillämpar leveransbestämmelser enligt ALLTRANS2007. ME:s allmänna hyresvillkor gäller.