Grävmaskiner

Beställ maskiner till ditt projekt

Schakt i Väst AB erbjuder över 150 maskiner, väl lämpade för uppdrag inom hela entreprenadområdet. Våra fordon är utrustade med de verktyg som behövs och kommer på sikt att klara alla gällande miljökrav. Du har tillgång till hjulburna- och larvgående grävmaskiner, bandtraktorer, hjullastare, minigrävare, traktorgrävare och lastbilar. Om vi, mot förmodan, inte har en passande maskin inne så ser vi till att ta hem den. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

För att säkerställa aktuella miljö- och kvalitetskrav ser vi till att våra leverantörer ständigt håller sig uppdaterade och utbildade i enlighet med krav som lagen och staten kräver. Schakt i Väst tillämpar ME:s allmänna hyresvillkor.

Kontakt

Kenth Möller
Tel 031 779 90 92
Mobil 0706 27 27 96
kenth.moller@schaktivast.se

Johan Murman
Tel 031 779 90 94
johan.murman@schaktivast.se

Hjulgrävare

Hjulgående grävmaskiner från 10 ton och uppåt för användning där bärigheten i marken är god. Dessa maskiner används för grävningar i alla storlekar och kan utrustas med alla de verktyg och tillbehör som krävs för att hålla högsta kvalitet i arbetet.

Larvgrävare

Larvgrävare i alla storlekar. Används i första hand vid större markarbeten där bärigheten i marken är sämre. Finns med järn eller gummilarv och är snabbt på plats med hjälp av trailer eller lastbil . Maskinerna har all den utrustning och tillbehör som krävs.

Traktorgrävare

Passar utmärkt i ett stort antal grävarbeten. Genom sin mobila traktorkonstruktion förflyttas de snabbt ut till arbetsplatser. Förutom alla normala verktyg kan de utrustas för uppdrag inom kabelgrävning, provtagning och mycket mer.

Minigrävare

Vi har erbjuder ett stort urval av flexibla minigrävare. De passar in på många arbeten där det är trångt, där bärigheten i marken är dålig eller mindre och kortare grävarbeten. Grävarna är utrustade med metall- eller gummilarv.

Specialmaskiner

Specialmaskiner kan tas fram vid förfrågan. Som exempel har vi en dedikerad entreprenör som levererar hydraulhammartjänster (se bild) runt om i storgöteborg med spetskompetens inom sin nisch.

Bandtraktorer

Moderna miljögodkända schaktare som ibland benämns som bulldozers. Maskinerna är s.k. jordförflyttningsmaskiner och har extremt hög dragkraft. De är mycket effektiva då de flyttar stora schakt- och jordmassor på kort tid.

Hjullastare

Vi förmedlar moderna hjullastare i de storlekar som behövs för kostnadseffektiv lastning och grävning i alla typer av projekt. De klarar gällande miljökrav och de går att utrusta med ett stort antal effektiva tillbehör och hjälpmedel.

Dumpers

Effektiva dumpers, använda för körning inom arbetsplatser där bärigheten i marken inte tillåter lastbilar och det krävs jordförflyttning och annan materialhantering i större skala. Klarar gällande miljökrav.

Väghyvel

Vi förmedlar effektiva väghyvlar som klarar de tyngsta uppdragen i ditt projekt. Dessa tunga anläggningsmaskiner är högt specialiserade för bästa effektivitet i många typer arbeten såsom utjämnande av material i stor skala.

Sorteringsverk

Vi har möjlighet att sortera material.

Krossverk

Vi har tillgång till krossverk.

Bli en av oss!

Schakt i Väst utvecklar ständigt verksamheten och söker fortlöpande nya samarbetspartners till Team SIV – ring Johan Murman 031-779 90 94

Kontakta oss

Vi erbjuder en helhetslösning som förenklar ditt projekt:
– Förmedlar entreprenadmaskiner, transporter och yrkesarbetare.
– Komplett administration, står för kreditrisken och tar hand om all fakturering.
– Nära samarbete med ansvariga kontaktpersoner som alltid finns tillhands.

I vår maskinpark finns över 150 entreprenadmaskiner och fler än 30 lastbilar till ditt förfogande. Våra fordon och maskiner är moderna och effektiva. Inom företaget pågår ständig utbildning och utveckling för att klara de krav som kan ställas av dig som kund.

Gör det enkelt för dig – kontakta oss så löser vi dina entreprenadbehov!

  Ditt namn (obligatorisk)
  [your-name]

  Din epost (obligatorisk)
  [your-email]

  Ämne

  Ditt meddelande