SIVS kvinnliga nätverk

Är du kvinna i entreprenadbranschen?
Gå med i SIVS kvinnliga nätverk.

Nu har du möjlighet att träffa kvinnliga kollegor. Schakt i Västs (SIVS) kvinnliga nätverk arbetar långsiktigt och som medlem ingår du i ett starkt och aktivt nätverk som ger dig möjlighet att vara med och utveckla branschen ur ett kvinnligt perspektiv. Ett forum där vi har samlat platschefer, projektledare, transportledare, anläggare, maskinister, chaufförer och alla andra yrkeskategorier inom markentreprenad, under samma tak för att byta erfarenheter och skapa möjligheter.
Schakt i Väst är ett väletablerat Göteborgsföretag som är specialister på förmedling av entreprenadmaskiner, transporter och yrkesarbetare. Sedan starten 1971 har vi skapat en unik position inom branschen med ett brett kontaktnät. Bland uppdragsgivarna återfinns regionens ledande privata och kommunala bygg-, anläggnings- och industriföretag.

Bild från senaste träffen med SIVS kvinnliga nätverk där alla bl.a. hade möjlighet att träffa Lotta Pettersson från Maskinentreprenörerna och Annika Persson från Sveriges Åkeriföretag, båda med lång erfarenhet av entreprenadbranschen. De berättade lite om sina bakgrunder/arbeten/erfarenheter.

Tycker du att SIVS kvinnliga nätverk känns rätt? Vill du vara med och utveckla branschen ur ett kvinnligt perspektiv?
Skicka in en intresseanmälan, så hör vi av oss.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande